Riemer & Vos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Ned.Dagbl.

Diversen

Nederlands Dagblad, bedankt ! !

 

Ondanks de vaak negatieve
berichtgeving van het Nederlands Dagblad
over homofilie, homoseksualiteit
en homo’s in zijn algemeenheid,
wordt er af en toe ook nog
op een positieve manier
aandacht besteed aan de homo.
Zelfs een hele pagina!

advertentie ‘van A naar Beter’ van donderdag 16 augustus 2007
mede dank aan het ministerie van verkeer en waterstaat


Zo’n leuke jongen kom je toch niet vaak
tegen bij het Nederlands Dagblad.
...

MAAR HET KAN HELAAS OOK ANDERS ....
'Homo's oorzaak van aardbevingen'

De Israëlische ultraorthodoxe parlementariër Shlomo Benizri merkte namelijk op dat de aardbevingen van de laatste tijd de schuld zijn van homo's. "De acceptatie van homo's moet aan banden worden gelegd en homovriendelijke wetten moeten onmiddellijk worden afgeschaft", zo meent Benizri. "Alleen zo kunnen we verdere aardbevingen voorkomen."

Gambia wil homoseksuelen onthoofden.
De president van Gambia, Yahya Jammeh, wil de homos die het land niet binnen 24 uur sinds vrijdag verlaten hebben, onthoofden. De Gay Krant meldt dat Gambia een land van gelovigen is, waar praktijken zoals homoseksualiteit niet worden gedoogd. De president van het islamitische land heeft gezegd het hoofd te willen afsnijden van elke homo die wordt opgepakt. De anti-homowetten zijn in Gambia strenger dan die in een land als Iran. Huisbazen en hoteluitbaters moeten homo's op straat zetten, zo zegt Jammeh. De president wil onder geen enkele voorwaarde de zogenaamde 'vuile individuen' in een land waar voornamelijk moslims wonen.

Yvette Lont, de vrouwelijke voorganger over homo’s en homosexualiteit.
Lont schreef: ,,God haat deze zonde en het verdient de 'geestelijke dood'.'' Volgens haar is er alleen genade voor homo's als ze met iemand van het andere geslacht trouwen of anders celibatair leven. Ze schreef dat God de zonde van homoseksualiteit haat en haalde teksten uit de Bijbelboeken Leviticus en Romeinen aan, waarin staat dat God homoseksualiteit ,,een gruwel'' vindt en ,,schandelijk''.
reaktie: Hoe gemakkelijk is het om een oordeel te hebben over een ander. Wat vindt God bijvoorbeeld van een vrouw als voorganger? Hoort ze niet gewoon in de keuken? Toch gemakkelijk gezegd als man én homo.

Homo moet rijexamen overdoen om geaardheid (nu.nl)
De 26-jarige Danilo Giuffrida zei tijdens de keuring voor militaire dienst dat hij homoseksueel was. De legerartsen gaven dat door aan het verkeersministerie, dat vervolgens bepaalde dat Giuffrida opnieuw rijexamen moest doen. Anders zou zijn rijbewijs worden ingetrokken vanwege een "seksuele identiteitsstoornis".
Giuffrida slaagde voor het herexamen, maar kreeg daarna een rijbewijs dat slechts een jaar geldig was in plaats van de gebruikelijke tien jaar. De rechtbank in Catania zei dat Giuffrida het slachtoffer is geworden van "duidelijke seksuele discriminatie" door de overheid en krijgt 100.000 euro schadevergoeding van de overheid.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu