Riemer & Vos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Even voorstellen II

Tekkel kennel

1) Maar laat ik verder gaan met het voorstellen van mijn familie. Het begon allemaal op de foto hier-naast. Mijn baasje was 11 jaar toen hij op een markt in IJhorst zijn eerste teckel kocht Graaf Tekko Tax’ voor f 10,=. Zonder dat z’n ouders het wisten. Hij had er eventueel wel en pak slaag voor over.

2) Jaren later kwam Amy op de proppen. En dat was natuurlijk liefde op het eerste koppie...
Mijn baasje ging later in de verpleging om ons zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Prima toch.... zou je zeggen. Maar ja, onze namen he. Die komen uit het medisch zakwoordenboek. Bekijk ze maar eens goed.

3) De dochter vam Amy is Alba of volgens de papieren prinses Alberella Amore van Epmah Remeir. Oftewel klein aardenwerken
aportekerskruikje. Ja..., klein was ze wel.


4) En wat dacht u van Elongatio Dolicho van
Epmah Remeir
. Deze naam betekend lang en uitgerekt. Oké, dat was ze inderdaad, maar ook zo gek als een deur! Alsmaar rondjes draaien. Ik werd er tureluurs van.

5) En haar zusje Erytris Dynamica van Epmah Remeir dan. Ze staat hieronder afgebeeld. Dynamische roodharige!
Nou, zeg nou zelf....!


6) Schoonheid Mini Mindi was een echte prinses zoals u hiernaast ziet. En natuurlijk Nederlands kampioen. Zij is de moeder van Gravin Nannomelia van Epmah Remeir. Haar naam betekend abnormaal kleine extremiteiten.
Zeg maar gerust gróte extremiteiten zoals we haar laatst bij een feestje zagen =>.7) Nannie, zoals wij haar noemen kreeg een dochter genaamd Jonkvrouwe Kala Azar van Epmah Remeir of te wel zwarte koorts. Nou..., volgens ons had ze heel ergens anders last van.

8) Tja, en dan de kleindochter van Nannie Vrouwe Vita Rubella van Epmah Remeir. Eindelijk eens een fatsoenlijke naam die niet uit het medisch zakwoorden boek komt?!
Ze is een vitale rode hond zoals haar naam al zegt.
Of uh...... rodehond? Toch niet de ziekte de rodehond!
Afijn, t’is een echte teckel, een wijsneus, eigenwijs tot en met, maar lief!!! ontzettend lief !!!!!!

En weer werd er een Doli geboren, Ditmaal mocht ze luisteren naar de naam X-factor Dolicho van Epmah Remeir. Maar hoe mooi de namen ook klonken, geen teckel die luisterde. Dus ook deze niet. Maar toch het nieuwe liefelingetje van de baas.
Samen fietsen,
samen eten,
samen tv-kijken en
samen slapen.
Nou ja zeg!!

En Vita kreeg nogmaals bezoek van de Ooievaar. Oh wat was Doli daar woest om. Niet meer het kleine hondje van de baas. Maar opeens nog een puppie erbij. Daar was ze niet blij mee. En nog steeds kan Doli geen andere vogels meer in de buurt zien. Bang dat ze ooit baasje 's lievelingetje niet meer mag zijn?  Yohimbine Amore van Epmah Remeir Een 'lustopwekkend middel' voor de reutjes.

9) Nou ik ben zat van al dat getyp. Heb je nog een leuk berichtje voor m’n baasje of voor mij. Mail ons dan gerust.

Graaf Tekko Taks van Epmah Remeir


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu